ГоловнаНовини ► Українсько-польський семінар за участю служб зайнятості та громадських організацій
знайти

Українсько-польський семінар за участю служб зайнятості та громадських організацій

Українсько-польський семінар за участю служб зайнятості та громадських організаційНа Волині триває українсько-польський семінар за участю служб зайнятості та громадських організацій

Дводенний семінар на тему: "Транскордонна співпраця між соціальними службами працевлаштування та громадськими організаціями Республіки Польщі та України" в рамках підпроекту «Транскордонні торги знань – роль сектору і суспільної економіки на прикордонному ринку праці» розпочався із відвідин польською делегацією Любомльського району та Ковельщини.

волинь робота

8 липня представники Хелмської служби зайнятості, Центру соціальних інтеграцій, Реабілітаційного центру, сільської ради в Вежбіцах, ГО «Консультор» м. Хелм, селищного осередку допомоги для інвалідів, Товариства розвитку Любельщини, ГО «Тріада» відвідали Любомльський районний та Ковельський міськрайонний центри зайнятості, де ознайомилися із основними функціонально-просторовими секторами.

Далі учасники підпроекту продовжили роботу на базі Дошкільного закладу № 6 м. Ковеля. Голова ГО «Реабілітація» Георгій Корнієвський розповів про співпрацю з інтернатною групою цього дошкільного закладу. Зараз у групі виховується 15 дітей-сиріт, фінансування їхнього утримання та матеріального забезпечення здійснює ГО «Реабілітація». Діти в групі перебувають до 7-річного віку, після чого переводяться до інтернатних закладів. Пан Корнієвський відзначив, що останні 3 роки, жодна дитини не була відправлена після закінченні дошкільного закладу в інтернатну установу, тобто дітей всиновлюють.

Учасники делегації ознайомилися із умовами проживання і виховання дітей-сиріт, роботою спеціалізованих груп для дітей з вадами зору та слуху, що функціонують на базі цього дошкільного закладу.

Другий день візиту польські гості проведуть у Луцьку, де ознайомляться із роботою міського центру зайнятості, громадських організацій, які активно діють на теренах області.

На фото: під час проведення заходу

україно польський семінар

О. Костюк, головний спеціаліст відділу активної підтримки безробітних Ковельського МРЦЗ

 

Новину додано у понеділок, 12 липня 2010 року, о 11:20, показати всі новини за понеділок, 12 липня 2010 року
Категорія "події", показати всі новини категорії "події"
Географія: Волинь, показати всі Волинські новини
Тема: "Робота", показати всі новини по темі "Робота"

Ще новини по темі: