ГоловнаНовини ► У двох туристок на Говерлі влучила блискавка
знайти

У двох туристок на Говерлі влучила блискавка

У двох туристок на Говерлі влучила блискавка18 липня під час спуску з г. Говерла, що на Закарпатті, у двох туристок з Дніпропетровщини та Київщини влучила блискавка.

Як розповіли кореспонденту ZAXID.NET у ЦП ГУ МНС у Закарпатській області, вранці 18 липня четверо туристів з Полтавської, Київської та Дніпропетровської областей відправилися на г. Говерла. По обіді, коли вони спускалися на полонину Кознєцка, почалася злива з грозою. У 30-річну криворіжанку Валентину влучила блискавка. 24-річну Тетяну, мешканку смт Коцюбинске, що на Київщині, яка йшла поруч з Валентиною, відкинуло від неї на кілька метрів. Від удару обидві жінки втратили свідомість. Все це відбулося на очах у їхніх друзів з Полтавщини, які негайно почали приводити до тями потерпілих. Через деякий час їм це вдалося зробити.

Туристи зв’язалися з власницею бази відпочинку, в якій вони зупинилися й повідомили про все, що сталося. Та у свою чергу зателефонувала рятувальникам Говерлянського гірського пошуково-рятувального пункту, які менше ніж за годину дісталися до місця події. Далі за допомогою спеціального спорядження та автомобіля транспортували потерпілих до с. Лазещина. Звідти вже до лікувального закладу, що в райцентрі. Як розповіли лікарі, зараз життю туристок вже нічого не загрожує.

Новину додано у понеділок, 19 липня 2010 року, о 12:12, показати всі новини за понеділок, 19 липня 2010 року
Категорія "події", показати всі новини категорії "події"
Географія: Закарпаття, показати всі Новини Ужгорода
Тема: "Надзвичайні ситуації", показати всі новини по темі "Надзвичайні ситуації"

Ще новини по темі: