ГоловнаНовини ► Держмитслужба повідомила, коли завершить перевірку щодо газу "RosUkrEnergo"
знайти

Держмитслужба повідомила, коли завершить перевірку щодо газу "RosUkrEnergo"

Держмитслужба повідомила, коли завершить перевірку щодо газу "RosUkrEnergo"До кінця поточного тижня Державна митна служба України завершить перевірку щодо правомірності розмитнення 11 млрд кубометрів газу компанії "RosUkrEnergo".

Про це під час прес-конференції заявив голова Держмитслужби Ігор Калєтнік, повідомляє кореспондент ІМК.

"Перевірка завершиться в цю п’ятницю. Працюють більше десяти фахівців по всіх напрямках, у тому числі – з енергетичної митниці у зв’язку з тим, що поставлені конкретні питання щодо службового злочину та дій посадової особи – як інспектора, так і керівника митної служби", - підкреслив І.Калєтнік.

Він підкреслив, що в п’ятницю Держмитслужба зробить відповідне заключення, яке долучать до матеріалів слідства Служби безпеки України. "Відповідні фахівці митної служби та голова комісії мають прийняти пряме, неупереджене і об’єктивне рішення, яке стане підставою для розгляду слідчим", - зазначив голова Держмитслужби.

Новину додано у понеділок, 19 липня 2010 року, о 13:28, показати всі новини за понеділок, 19 липня 2010 року
Категорія "події", показати всі новини категорії "події"
Географія: Україна, показати всі Новини України
Тема: "Енергетична безпека України", показати всі новини по темі "Енергетична безпека України"

Ще новини по темі:

  • У Києва мало часу для визначення долі ГТС - Олексій Міллер

    У Києва мало часу для визначення долі ГТС - Олексій Міллер (21.02.2011 15:15)

    Україна не має в своєму розпорядженні значним запасом часу для того, щоб визначитися з долею своєї газотранспортної системи (ГТС), заявив глава «Газпрому» Олексій Міллер
  • Скандали навколо газових відносин України та Росії добігають кінця (13.02.2011 16:35)

    RosUkrEnergo завершує свою діяльність. Компанія буде закрита, як тільки продасть "Газпром експорту" відчужені у Україна 12100 млн кубометрів газу. Але "Газпром" хоче заздалегідь забрати у неї останні доходи через кредит у розмірі $ 550 млн.
  • Недоторкані

    Недоторкані (09.12.2010 17:47)

    Власники центральних телеканалів країни зарахували бізнесмена Дмитра Фірташа і головну корупційну «годівницю» нинішньої влади «РосУкрЕнерго» до касти недоторканних.
  • Сьогодні Янукович та Медведєв обсудять газ

    Сьогодні Янукович та Медведєв обсудять газ (26.11.2010 10:53)

    Президенти України і Росії Віктор Янукович і Дмитро Медведєв на засіданні російсько-української міждержавної комісії в Москві обговорять стратегічні питання взаємодії в газовій сфері
  • Путін в Києві

    Путін в Києві (27.10.2010 14:46)

    Прем'єр-міністр Росії Володимир Путін прибув до Києва, де проведе переговори з президентом України Віктором Януковичем, головою уряду України Миколою Азаровим і візьме участь у засіданні Комітету з економічного співробітництва