ГоловнаНовини ► На Закарпатті рятувальники МНС навчають дітей правилам поведінки в таборах
знайти

На Закарпатті рятувальники МНС навчають дітей правилам поведінки в таборах

Працівники Перечинського районного відділу ГУ МНС в Закарпатській області здійснили виїзди в дитячі табори "Зв`язківець" в селі Турички, "Барвінок" в районному центрі та лікувально-оздоровчий комплекс «Дубриничі», що в селі Дубриничі. Рятувальники роз’яснили правила безпечної життєдіяльності 260 дітям віком від п’яти до чотирнадцяти років.

Як повідомили ZAXID.NET у ЦГЗ ГУ МНС в Закарпатській області, спочатку було відпрацьовано на практиці організацію евакуації відпочиваючих з будівель таборів на випадок виникнення пожежі. Далі МНСники нагадали учням правила поведінки в ситуаціях, характерних для літнього відпочинку, зокрема при експлуатації побутових газо- та електроприладів, на транспорті, автошляхах та залізниці, правила поведінки на воді, під час подорожі до лісу та зустрічі з дикими тваринами, під час збирання грибів, при виникненні пожежі, сильного вітру, шквалів, тощо.

У ході розповідей рятувальники МНС роздавали дітям спеціально розроблені пам’ятки з правил поведінки у надзвичайних ситуаціях. Крім того, дітей ознайомили з роботою рятувальників, їхнім обладнанням. Кульмінацією заходу стало одягання бойового одягу пожежника-рятувальника та гасіння умовної пожежі.

За словами начальника ГУ МНС в Закарпатській області Мирослава Щербея, проведення подібних заходів за участі дітей є важливим вкладом у їх виховання. А це у майбутньому дасть можливість виховати нове покоління, що знає як себе поводити при різних надзвичайних ситуаціях.

Новину додано у понеділок, 19 липня 2010 року, о 18:43, показати всі новини за понеділок, 19 липня 2010 року
Категорія "події", показати всі новини категорії "події"
Географія: Закарпаття, показати всі Новини Ужгорода
Тема: "Влада, суспільство", показати всі новини по темі "Влада, суспільство"

Ще новини по темі: