ГоловнаНовини ► Мешканці Борислава на Львівщині - проти сміттєпереробного заводу
знайти

Мешканці Борислава на Львівщині - проти сміттєпереробного заводу

20 липня у Львівській області за один день у м. Борислав «свободівці» зібрали понад 3 тисячі підписів проти будівництва сміттєпереробного заводу та сміттєзвалища в місті. У такий спосіб громада висловила своє обурення оборудками влади, яка ухвалює рішення потай від людей.

Про це ZAXID.NET повідомили у прес-службі ЛОО "Свобода".

Бориславська міська організація Всеукраїнського об’єднання "Свобода" оприлюднила заяву, в якій виступила проти домовленостей влади, внаслідок яких Борислав може перетворитися на регіональне сміттєзвалище. Приводом для такої заяви стала угода між міською владою Трускавця та підприємством "Ком-Еко-Борислав" (дочірня компанія "Ком-Еко-Львів") про вивезення побутових відходів з території курорту до сусіднього Борислава на сміттєзвалище.

" Всеукраїнського об’єднання "Свобода" вимагає від керівництва Бориславської міської ради оприлюднити в засобах масової інформації матеріали про реальний стан справ щодо утилізації сміття, - йдеться в заяві. - Якщо й справді існують домовленості, які нашкодять Бориславу та його жителям, ми домагатимемося їх скасування. Такі рішення не ухвалюють без проведення громадських слухань, не отримавши схвалення жителів міста"

Новину додано у середу, 21 липня 2010 року, о 09:55, показати всі новини за середу, 21 липня 2010 року
Категорія "події", показати всі новини категорії "події"
Географія: Львівщина, показати всі Львівські новини
Тема: "Влада, суспільство", показати всі новини по темі "Влада, суспільство"

Ще новини по темі: