ГоловнаНовини ► Сьогодні у Луцьку хвилиною мовчання вшанували загиблих у Другій світовій війні (ФОТО)
знайти

Сьогодні у Луцьку хвилиною мовчання вшанували загиблих у Другій світовій війні (ФОТО)

Сьогодні, 21 липня, у Луцьку на Меморіалі Слави відбулось урочисте вшанування загиблих у Другій світовій війні. Повідомляє інтернет-видання «Волинська правда».

На урочисте покладання квітів прийшли ветерани, представники владного бомонду Волині та безліч лучан, яким не байдуже минуле рідної землі. Після хвилини мовчання, якою вшанували загиблих, всі бажаючі поклали квіти до Вічного Вогню.

Зі словами подяки перед ветеранами виступив губернатор Волинської області Борис Клімчук. Він зазначив, що дуже прикро, що з кожним роком ветеранів все меншає, і тому їх необхідно як слід вшановувати за життя. Борис Клімчук висловив думку, що війна – це не Божа справа, а тому не треба поділяти на «ваших» і «наших», також не треба і судити переможців та переможених, адже всі жертви війни заслуговують на світлу пам’ять.

По тому з привітальним словом виступив ветеран Володимир Єщенко, він подякував Богу, що дожив до цих літ і розповів усім присутнім про операцію визволення, в якій брав участь його полк. Також ветеран щиро подякував всім присутнім за те, що пам’ятають про цю важливу дату і висловив надію, що ще багато-багато років пам’ять загиблих буде вшановуватись належним чином.

Новину додано у середу, 21 липня 2010 року, о 11:38, показати всі новини за середу, 21 липня 2010 року
Категорія "події", показати всі новини категорії "події"
Географія: Волинь, показати всі Волинські новини
Тема: "Новини Луцька та Волині", показати всі новини по темі "Новини Луцька та Волині"

Ще новини по темі: