ГоловнаНовини ► За добу на Закарпатті затримали 17 нелегалів
знайти

За добу на Закарпатті затримали 17 нелегалів

За минулу добу закарпатські прикордонники затримали 14 громадян Сомалі та 3 громадян Грузії за спробу незаконного перетину кордону.

Зокрема, 20 липня на ділянці відділу прикордонної служби «Стужиця» Чопського загону прикордонний патруль виявив чотирьох осіб, які намагалися перетнути кордон з сусідньою Словаччиною. Порушниками виявилися громадяни Сомалі, двоє жінок та двоє чоловіків. Документи у них відсутні. Прикордонники проводять фільтраційно-перевірочні заходи, - повідомили ZAXID.NET у прес-службі ДПС України.

Інша група сомалійців була затримана сьогодні вранці, 21 липня, у Перечинському районі Закарпатської області. Під час проведення оперативних заходів, прикордонники, спільно з працівниками СБУ та МВС, виявили поблизу населеного пункту Тур′ї Ремети, у лісовому масиві, десять іноземців. Зі слів затриманих вони є громадянами Сомалі. Наразі порушники перебувають у пункті тимчасового тримання Чопського загону.

Трьох громадян Грузії було затримано на ділянці відділу прикордонної служби «Лужанка» Мукачівського загону (українсько-угорський кордон) сьогодні вночі. Порушники під прикриттям темряви намагалися незаконно перетнути кордон, але були помічені прикордонниками за допомогою переносного інфрачервоного тепловізора, та затримані. Іноземці назвалися громадянами Грузії. Наразі їх доставили у відділ прикордонної служби «Лужанка» для проведення фільтраційно-перевірочних заходів та складання матеріалів справ про адміністративне правопорушення.

Новину додано у середу, 21 липня 2010 року, о 13:51, показати всі новини за середу, 21 липня 2010 року
Категорія "події", показати всі новини категорії "події"
Географія: Закарпаття, показати всі Новини Ужгорода
Тема: "Влада, суспільство", показати всі новини по темі "Влада, суспільство"

Ще новини по темі: