ГоловнаНовини ► На Рівненщині 40% школярів вже оздоровились
знайти

На Рівненщині 40% школярів вже оздоровились

У Рівненській області понад 67 тисяч школярів, а це 40%, вже відпочили та оздоровилися у таборах.

Як повідомили ZAXID.NET у Рівненській ОДА, згідно з розпорядженням голови облдержадміністрації Василя Берташа, влітку цього року потрібно оздоровити не менше 55% дітей.

Розпорядження губернатора уже виконали Рівненський, Дубенський, Костопільський, Острозький, Радивилівський, Гощанський та Корецький райони. А найменше оздоровлених з Рокитнівського, Зарічненського та Березнівського.

Про це йшлося на засіданні обласної координаційної ради з питань організації і проведення відпочинку та оздоровлення дітей області, під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Олексія Губанова.

Окрім того, на засіданні розглядали питання безпеки на воді, адже троє маленьких мешканців Рівненщини загинули цьогоріч під час купання. На думку чиновника, аби не допустити нещасних випадків у майбутньому, варто в усіх районах визначити та облаштувати відповідні місця. Особливу увагу слід також приділити дитячим пляжам, яких в області 4.

Олексій Губанов закцентував на тому, що кількість летальних випадків на воді могла б бути меншою, якби більше дітей вміли плавати. Відтак, треба подбати про повноцінне функціонування басейнів на Рівненщині.

Новину додано у середу, 21 липня 2010 року, о 14:11, показати всі новини за середу, 21 липня 2010 року
Категорія "події", показати всі новини категорії "події"
Географія: Рівненщина, показати всі Новини Рівного
Тема: "Влада, суспільство", показати всі новини по темі "Влада, суспільство"

Ще новини по темі: