ГоловнаНовини ► Мешканці прикордоння переносили з Польщі майже 4 тонни м'ясопродуктів
знайти

Мешканці прикордоння переносили з Польщі майже 4 тонни м'ясопродуктів

У Львівській області прикордонники спільно з податківцями затримали мікроавтобус із майже 3800 кілограмами м’ясопродуктів.

Як повідомили ZAXID.NET в Держприкорждонслужбі України, задіяні у контрабанду були мешканці прикордоння, які постійно перетинають кордон та переносять певну дозволену кількість товарів, для власних потреб.

За інформацією правоохоронців, мешканці прикордоння ("човники") отримували товар у мікроавтобусі, який зупинився з польського боку, та через піший перехід пункту пропуску "Шегині" несли його до приватного помешкання у Шегинях. Там м’ясопродукти накопичувалися для подальшої їх реалізації на території України.

Під час спільної операції прикордонники і податківці затримали у селі Шегині мікроавтобус "Фіат-Дукато", вантажний відділ якого був заповнений копченостями без жодного маркування. Майже 3800 кілограмів м’ясопродуктів зберігалися у спеку без дотримання належних санітарних умов. Крім цього, відсутні будь-які документи (якісне посвідчення, сертифікат відповідності, ветеринарне посвідчення) За попередньою інформацією правоохоронців, водій мікроавтобуса, 29-річний українець, мав доставити товар у Рівненську область для подальшої реалізації.

Наразі матеріали справи передано в податкову міліцію для прийняття правового рішення. Також в податкову передали затриманий транспортний засіб з копченостями.

Новину додано у середу, 21 липня 2010 року, о 14:41, показати всі новини за середу, 21 липня 2010 року
Категорія "події", показати всі новини категорії "події"
Географія: Львівщина, показати всі Львівські новини
Тема: "Кримінал", показати всі новини по темі "Кримінал"

Ще новини по темі: