ГоловнаНовини ► На Львівщині до перевірки управління земельних ресурсів долучиться АМКУ
знайти

На Львівщині до перевірки управління земельних ресурсів долучиться АМКУ

«Сьогодні є актуальним питання контролю за наданням послуг з землевпорядних робіт. Відділення розглядає ряд справ за ознаками порушень, вчинених підрозділами управління Держкомзему у Львівській області у Пустомитівському, Старосамбірському, Турківському, Дрогобицькому та Миколаївському районах області», - повідомив 21 липня під час прес-конференції голова Львівського обласного територіального відділення АМКУ Ігор Коломієць.

І.Коломієць повідомив: «Виявлено, що послуги надаються з порушенням терміну виконання, плата за надання послуг справляється необґрунтована. Перевірки продовжуються. За їх результатами будуть вжиті відповідні заходи».

Він додав: «Питання землі зараз на надзвичайно високому контролі і на загальнодержавному рівні, і в області. Створена постійна комісія, яку очолює заступник голови облдержадміністрації Мирон Янків. Працюють усі правоохоронні органи, контролюючі органи. Наше територіальне відділення свою частку у наведенні порядку у земельній сфері внесе».

За інформацією І.Коломійця, у другому півріччі 2010 року Львівське обласне територіальне відділення АМКУ має намір здійснити перевірку управління Держкомзему у Львівській області.

Новину додано у середу, 21 липня 2010 року, о 16:26, показати всі новини за середу, 21 липня 2010 року
Категорія "економіка", показати всі новини категорії "економіка"
Географія: Львівщина, показати всі Львівські новини
Тема: "Економіка", показати всі новини по темі "Економіка"

Ще новини по темі:

  • Цены на железную руду в 2014 году

    Цены на железную руду в 2014 году (05.03.2014 14:21)

    Vale не прогнозирует снижение стоимости железной руды
  • Вперше на Волині село розвиватимуть відповідно до стратегічного плану (19.09.2012 8:25)

    21 вересня 2012 року о 15:00 у будинку культури с. Козин Рожищенського району відбудеться круглий стіл на тему «Від спільних дій до успіху громад». Головна мета круглого столу – показати сільським громадам їхній потенціал, а також можливості для соціально-економічного розвитку села.
  • Янукович почне вирішувати проблеми українського села?

    Янукович почне вирішувати проблеми українського села? (18.09.2012 16:00)

    Як відомо, в українських селян та і взагалі в українського села – чимало проблем. Вирішити їх напередодні виборів вирішили у президентській команді. Серед найбільш популярних – це відтік сільських жителів, які не бачать перспективи, проживаючи у рідних населених пунктах, а поєднують своє благополуччя та майбутнє життя лише з урбанізованим містом.
  • Австралія хоче інвестувати у розбудову інфраструктури Львівщини (12.08.2010 20:37)

    Голова Львівської ОДА Василь Горбаль зустрівся із Надзвичайним та Повноважним Послом Австралії в Австрійській Республіці та Україні (за сумісництвом) Майклом Поттсом.
  • На Львівщині зібрано близько 80% зернових (12.08.2010 20:22)

    На Львівщині зібрано 78,8% зернових і понад 75% ранніх зернових. Про це 12 серпня під час прес-конференції повідомив заступник голови львівської облдержадміністрації Ярослав Панюра.