ГоловнаНовини ► Сьогодні Богдан Шиба вислуховував проблеми лучан – діряві дахи, брудна Жидувка…
знайти

Сьогодні Богдан Шиба вислуховував проблеми лучан – діряві дахи, брудна Жидувка…

Сьогодні Луцький міський голова провів особистий прийом громадян у ЖКП-2. Оскільки це комунальне підприємство розташоване у густонаселеному районі міста – ДПЗ, більшість громадян, котрі прийшли до Богдана Шиби на прийом, – тутешні мешканці. Про це інтернет-видання «Волинська правда» повідомили в ІАЦ «Луцьк».

Як свідчить практика, чи не найбільше питань стосується проблем у житлово-комунальній сфері міста. Не став винятком і нинішній прийом громадян. Основна частина відвідувачів скаржилася міському голові на діряві дахи, незадовільний стан будинків, дворових територій і доріг. Проте, переймаються лучани не лише комунальними проблемами. Турбує їх і замулена та забруднена річка Жидувка, і обгоріла зупинка громадського транспорту «Старий ринок», і велика кількість малих архітектурних форм, де продають алкогольні напої, і відновлення руху автобуса №14.

Не обходиться і без особистих проблем, як от суперечка з сусідами, відсутність коштів на придбання вкрай потрібної речі. Підсумовуючи нинішню зустріч із лучанами, міський голова Богдан Шиба виділив позитивні зміни у свідомості людей. Чимало відвідувачів готові спів фінансувати роботи із благоустрою своїх помешкань, прибудинкових територій, а не чекати сторонньої допомоги.

Богдан Шиба наголошує, що така позиція лучан першочергово буде знаходити підтримку з боку влади. «Тільки спільними зусиллями можна навести лад і, що найголовніше, підтримувати у належному стані зроблене», – вважає міський голова.

Новину додано у понеділок, 26 липня 2010 року, о 17:56, показати всі новини за понеділок, 26 липня 2010 року
Категорія "події", показати всі новини категорії "події"
Географія: Волинь, показати всі Волинські новини
Тема: "Новини Луцька та Волині", показати всі новини по темі "Новини Луцька та Волині"

Ще новини по темі: