ГоловнаНовини ► Cубсидію будуть отримувати в 5 разів більше лучан?
знайти

Cубсидію будуть отримувати в 5 разів більше лучан?

Сьогодні під час щовівторкової оперативної наради у Луцькій міській раді обговорювали питання збільшення тарифів за комунпослуги та енергоносії у зв’язку зі здорожчанням газу. Про це повідомляє інтернет-видання «Волинська правда».

Багато уваги приділили розрахункам за комунальні послуги та енергоносії, які, як зазначив Луцький міський голова Богдан Шиба, до 1-го серпня необхідно сплатити, особливо це стосується бюджетних установ. За словами мера, найкращими платниками в цьому випадку є пенсіонери, такі висновки він зробив з виїзних прийомів громадян, а також підмітив, що справні і чесні платники, звертаючись по допомогу, «не вимагають, а пропонують», що, на його думку, не можна сказати про боржників.

Підняли питання також здорожчання газу і наслідків, які за собою потягне ця ситуація. Зокрема, як вже відомо, стрибок ціни на блакитне паливо автоматично призводить до підняття вартості за комунпослуги та енергоносії. Отож, 15-го жовтня слід очікувати цінової «революції». Пан Шиба сказав, що у цій ситуації перш за все необхідно сконцентрувати увагу на тому, аби допомогти найменш захищеним верствам населенням, тобто організувати для людей, які цього потребують субсидію.

Перший заступник міського голови Лариса Соколовська зазначила, що попередньо субсидію отримувало 6 тисяч громадян, тепер на цю пільгу претендують близько 30 тисяч лучан. Зокрема вона звернулася до очільника департаменту соціальної політики Луцькради Петра Верзуна з вказівкою здійснити необхідні перевірки.

Новину додано у вівторок, 27 липня 2010 року, о 11:01, показати всі новини за вівторок, 27 липня 2010 року
Категорія "події", показати всі новини категорії "події"
Географія: Волинь, показати всі Волинські новини
Тема: "Новини Луцька та Волині", показати всі новини по темі "Новини Луцька та Волині"

Ще новини по темі: