ГоловнаНовини ► На Волині затримано близько 3 тисяч пачок «підпільних» цигарок, які мали викурити у Литві
знайти

На Волині затримано близько 3 тисяч пачок «підпільних» цигарок, які мали викурити у Литві

Митниками міжнародного автомобільного пункту пропуску «Устилуг» (Ягодинська митниця, україно-польська ділянка державного кордону) припинено чергову спробу ввезення в країни Євросоюзу партії тютюнових виробів. Про це інтернет-видання «Волинська правда» повідомили у прес-службі Ягодинської митниці.

2 720 пачок цигарок охоронці кордону виявили 25 липня в автомобілі «Пежо», яким керував громадянин Литви, що прямував з України до своєї батьківщини. Цигарки знаходились в спеціально виготовленому сховку, в подвійному днищі транспортного засобу. Підпільні тютюнові вироби було «розсекречено» за допомогою технічних засобів митного контролю і, звісно, завдяки фаховості митників та прикордонників.

В даний час складено протокол про порушення митних правил, тютюн оцінено у 13 600 гривень. Автомобіль, вартістю 12 000 гривень, також вилучено. Сам громадянин Литви стверджує: він перевозив контрабанду вперше в житті і тепер про це дуже шкодує. Мовляв, тютюновим гендлем він вирішив зайнятись тільки через те, що хотів заробити грошей на утримання родини в Литві, де усі безробітні. Що правда, а що вигадка в словах «євроконтрабандиста» – вирішить найближчим часом український суд. Але вже очевидним є те, що відповідні служби в Литві не залишать поза увагою співвітчизника, який здійснив спробу «підірвати» економіку ЄС підпільним тютюном...

Новину додано у вівторок, 27 липня 2010 року, о 12:02, показати всі новини за вівторок, 27 липня 2010 року
Категорія "події", показати всі новини категорії "події"
Географія: Волинь, показати всі Волинські новини
Тема: "Новини Луцька та Волині", показати всі новини по темі "Новини Луцька та Волині"

Ще новини по темі: