ГоловнаНовини ► На час ремонтних робіт у центрі Львова діє тимчасова схема руху
знайти

На час ремонтних робіт у центрі Львова діє тимчасова схема руху

У Львові на час ремонту пл. Галицької, пл. Міцкевича та частини пр. Свободи до вул. Беринди у центральній частині міста діє тимчасові об’їзна схема руху.

Як розповів начальник управління транспорту та зв’язку Микола Шкурган, на час ремонтних робіт тимчасово для руху громадського транспорту відкрито пл. Ринок. "Наголошую, пл. Ринок відкрита тільки для руху громадського транспорту. Маршрутки, які рухаються з вул. Личаківської, Стрийської, Зеленої, Стуса тощо будуть курсувати по вул. Франка, на вул. Підвальну з лівим поворотом на вул. Руську з виїздом на пл. Ринок і тоді біля "Віденської кави" правий поворот на пр. Свободи і далі по маршруту. Приватний транспорт на ділянці Підвальна – Руська рухається далі по Підвальній і на Кривоноса. Для автомобілів є маленькі бічні вулиці, якими можна користуватися", – розповідає Микола Шкурган, повідомили ZAXID.NET у прес-службі Львівської міської ради.

По пр. Свободи весь транспорт буде рухатися в бік пр. Шевченка. На ділянці пр. Шевченка від пішохідного переходу до "Макдональдса" відкрито 2 смуги для руху. "Також ліквідовано парковку на пр. Шевченка, щоб двома смугами транспорт міг вивільняти центральну частину міста. Таким чином буде зменшено навантаження на центр", – додає Микола Шкурган.

"Для транспорту, який рухається зі сторони вул. С. Бандери по вул. Коперніка частина транспорту продовжує рух по вул. Коперника з правим поворотом на вул. Стефаника. Ті, кому треба у сторону вул. Городоцької - пр. Чорновола, на вул. Словацького будуть здійснювати лівий поворот і далі правий поворот на вул. Дорошенка. Тобто на вул. Дорошенка організовано двосторонній рух. Звертаюся до водіїв приватного транспорту без особливої потреби не їхати у центр міста на час проведення тут ремонтних робіт", - каже Микола Шкурган.

Нагадаємо, ремонтні роботи у центрі міста триватимуть до 1 вересня цього року.

Новину додано у середу, 28 липня 2010 року, о 15:22, показати всі новини за середу, 28 липня 2010 року
Категорія "події", показати всі новини категорії "події"
Географія: Львівщина, показати всі Львівські новини
Тема: "Влада, суспільство", показати всі новини по темі "Влада, суспільство"

Ще новини по темі: