ГоловнаНовини ► На байк-шоу були видовища, хліб і ... штрафи
знайти

На байк-шоу були видовища, хліб і ... штрафи

Проведення в Севастополі міжнародного байк-шоу має приносити не тільки враження жителям і гостям міста, але й добрий дохід в бюджет.

Так вважають севастопольські податківці. Побувавши на грандіозному шоу, співробітники податкової служби Севастополя, перевіряли відповідність гаданих надходжень до бюджету від проведення байк-шоу реальній обстановці.

Кілька днів тому в околицях Севастополя відгриміло грандіозне міжнародне байк-шоу - 2010. Видовищ було предостатньо: відомі музичні виконавці, мегавати звуку, байкерські трюки, спецефекти. «Хліба» теж вистачало. Почесного та прибуткового права годувати і напувати байкерів, а також їх поклонників домоглися кілька десятків торгових фірм і приватних підприємців.

Були присутні на грандіозному шоу і співробітники податкової міліції Севастополя, правда, не в ролі глядачів, а в якості перевіряючих. У рамках операції «Курорт» одним з основних завдань податківців був контроль за тим, щоб гастрольний збір було сплачено до міського бюджету в повному обсязі. З цією метою податківці фіксували, скільки реально людей відвідало цей захід.

Без роботи не залишилися і суб'єкти підприємницької діяльності, які займалися пасажирськими перевезеннями із Севастополя до байк-шоу. Цей вид послуг виявився одним з найприбутковіших. Податковою міліцією контролювалося кількість маршрутів, число перевезених пасажирів. Отримані дані будуть враховуватися при прийнятті податкової звітності за результатами роботи цих приватних підприємств.

Також податківці перевіряли дотримання податкового законодавства при торгівлі алкогольними напоями, пивом і сигаретами. Як з'ясувалося в ході перевірок, деякі підприємці не вважали за потрібне працювати в правовому полі. Тепер порушникам доведеться не тільки внести до бюджету належні суми податкових відрахувань, а й сплатити серйозні штрафи.

Наприклад, представники одного з ПП торгували алкогольними напоями без наявності відповідної ліцензії. Орієнтовна сума штрафних санкцій склала 5 тис. 100 грн. На другий торговій точці велася безліцензійного реалізація тютюнових виробів, а також були перевищені максимально допустимі ціни на сигарети. Тут штраф склав понад 6 тис. грн. Аналогічні порушення виявлені ще на кількох об'єктах виносної торгівлі.

Новину додано у четверг, 29 липня 2010 року, о 11:57, показати всі новини за четверг, 29 липня 2010 року
Категорія "події", показати всі новини категорії "події"
Географія: Севастополь, показати всі Новини Севастополя
Тема: "бюджет 2010", показати всі новини по темі "бюджет 2010"

Ще новини по темі: