ГоловнаНовини ► За півроку будівельники Луцька «напрацювали» на 82,3 мільйони гривень
знайти

За півроку будівельники Луцька «напрацювали» на 82,3 мільйони гривень

Підприємствами Луцька в І півріччі виконано будівельних робіт на суму 82,3 мільйони гривень, що в порівнянних цінах становить половину минулорічних обсягів. Про це інтернет-видання «Волинська правда» повідомили в Головному управлінні статистики Волині.

Зниження обсягів будівництва відбулося за всіма основними видами будівельної діяльності. На загальну тенденцію найбільше вплинула діяльність підприємств, що займаються будівництвом будівель і споруд, частка яких у загальному обсязі становить майже 80%. Серед них значно скоротили обсяги робіт підприємства, що здійснюють будівництво будівель, а також ліній зв’язку та енергопостачання.

З початку року працювало 126 будівельних підприємств (74% загальної кількості), з їх числа кожне третє збільшило обсяги робіт. Будівельники Луцька виконали близько 70% всіх будівельних робіт, ще 16% – Луцького району та м.Володимира-Волинського.

Збільшили обсяги робіт підприємства шести районів. Значно перевищили обсяги, виконані у січні-червні 2009 року, будівельники Іваничівського та Старовижівського районів. В той же час підприємства Нововолинська виконали лише 5% минулорічних обсягів.

Заробітки працівників будівельних організацій є одними з найнижчих в області і в першому півріччі дорівнювали всього 1057 гривень проти 1580 гривень в середньому в області. За І півріччя в області введено в експлуатацію 431 житловий будинок, загальною площею 75 тис.м2, що в 1,8 рази більше, ніж у відповідному періоді минулого року.

Значною є частка житла, збудованого у Луцькому районі (29%) та м.Луцьку (15%). Більше половини житла (52%) введено в експлуатацію у міських поселеннях. Проти минулорічного його обсяги збільшились на 89% (у сільській місцевості – на 72%).

Новину додано у п'ятницю, 30 липня 2010 року, о 09:51, показати всі новини за п'ятницю, 30 липня 2010 року
Категорія "події", показати всі новини категорії "події"
Географія: Волинь, показати всі Волинські новини
Тема: "Новини Луцька та Волині", показати всі новини по темі "Новини Луцька та Волині"

Ще новини по темі: