ГоловнаНовини ► Волинянин зробив авто зі «секретом», щоб возити контрабанду цигарок (ФОТО)
знайти

Волинянин зробив авто зі «секретом», щоб возити контрабанду цигарок (ФОТО)

У міжнародному пункті пропуску «Доманово», що на Волині, на ділянці відповідальності Луцького прикордонного загону, було затримано громадянина України 1982 року народження, який намагався незаконно перевезти цигарки через Державний кордон України. Про це інтернет-видання «Волинська правда» повідомили у Луцькому прикордонному загоні.

О 19:30, якраз перед зміною нарядів, надіючись на неуважність та втому охоронців кордону під кінець несення служби, правопорушник на власному мікроавтобусі «Рено-мастер» заїхав в пункт пропуску для оформлення на виїзд із України. Обрав для руху смугу «зелений коридор» та заявив, що заборонених речей, предметів немає, товарів не перевозить.

Після попереднього огляду транспортного засобу, проведеного аналізу та оцінки можливого ризику, було прийнято рішення про виведення автомобіля із загального потоку на червоний коридор та проведення спільного з митниками поглибленого огляду. За допомогою засобів прикордонного контролю під арками передніх коліс було виявлено додатково обладнані схованки. Доступ до них відкривався із салону авто під гумовим килимком та вдало приклеєними металевими пластинами.

Всього дістали із схованок більше 200 пачок цигарок червоного та синього «L&M», які оцінили в майже 1,5 тисячі гривень, а автомобіль, як засіб переміщення товарів поза митним контролем, вилучили та оцінили в 45 тисяч гривень.

Новину додано у п'ятницю, 30 липня 2010 року, о 11:22, показати всі новини за п'ятницю, 30 липня 2010 року
Категорія "події", показати всі новини категорії "події"
Географія: Волинь, показати всі Волинські новини
Тема: "Новини Луцька та Волині", показати всі новини по темі "Новини Луцька та Волині"

Ще новини по темі: