ГоловнаНовини ► Губернатор Буковини взявся виконувати помаранчеві гасла
знайти

Губернатор Буковини взявся виконувати помаранчеві гасла

На Буковині з початку цього року правоохоронці склали 71 адміністративний протокол на суб’єктів корупційних діянь.

Про це ZAXID.NET повідомили у секторі з питань запобігання та протидії корупції апарату Чернівецької ОДА.

В секторі зазначають, що протягом аналогічного періоду минулого року складено 59 таких протоколів. За словами правоохоронців, це свідчить не про зростання корупції, а про покращення роботи відповідних органів.

До відповідальності притягнуто 64 особи, на яких поширюється дія Закону України “Про боротьбу з корупцією”. Робота з подолання корупції ведеться не зважаючи на посади та партійні кольори.

Нагадаємо, нещодавно за корупційні дії притягнуто до відповідальності низку депутатів місцевих рад, які є представниками різних політичних сил. Під час селекторної наради, голова Чернівецької облдержадміністрації Михайло Папієв наголосив, що будь-хто, вчинивши корупційні дії, обов’язково повинен понести покарання.

“Якщо людина залізла у державні кошти, або є хабарником, не залежно від партійності і окраси ця людина має понести покарання, – підкреслив Михайло Папієв. – І гасло “Закон один для всіх” втілюється в Чернівецької області не на словах, а у конкретних справах – за вчинені злочини винні притягуються до відповідальності”.

Як відомого, свого часу гасло “Закон один для всіх” використовували представник помаранчевого табору Юрій Луценко, також Віктор Ющенко використовував його на своїх білбордах.

Новину додано у п'ятницю, 30 липня 2010 року, о 18:09, показати всі новини за п'ятницю, 30 липня 2010 року
Категорія "політика", показати всі новини категорії "політика"
Географія: Чернівеччина, показати всі Новини Чернівців
Тема: "Влада, суспільство", показати всі новини по темі "Влада, суспільство"

Ще новини по темі: