ГоловнаНовини ► Команда Тернопільщини стала другою на чемпіонаті України з літнього біатлону
знайти

Команда Тернопільщини стала другою на чемпіонаті України з літнього біатлону

Команда Тернопільщини стала другою на чемпіонаті України з літнього біатлону серед юніорів. У змаганнях брали участь спортсмени Тернопільської, Чернігівської, Сумської, Львівської, Київської областей та м. Київ.

Як повідомили ZAXID.NET в головному управлінні з питань туризму, сім’ї, молоді та спорту Тернопільської облдержадміністрації, турнір проходив у м. Сколе Львівської області на навчально-спортивній базі зимових видів спорту “Тисовець”.

У спринтерських перегонах на 4 км (крос зі стрільбою) зайняли перше та друге місця брати Моравські – кандидат у майстри спорту України Володимир та Іван, вихованці Доброводівської ДЮСШ Збаразького району, студенти Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка.

Майстер спорту України Тетяна Трачук (уродженка Шумського району, студентка Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка, вихованка Тернопільської ОДЮСШ з біатлону) зайняла четверте місце в спринтерській гонці на 3 км (крос зі стрільбою).

У спринтерській гонці на 7,5 км на лижеролерах друге місце посів кандидат в майстри спорту України Віталій Козловський зі с.Підгороднє Тернопільського району, студент Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка, вихованець Тернопільської ОДЮСШ з біатлону.

В індивідуальній гонці на 12,5 км майстер спорту України Тетяна Трачук посіла друге місце. А а в гонці на 15 км Іван Моравський був другим, Віталій Козловський – третім. Вихованець ДЮСШ «Авангард» з с. Острів Тернопільського району, студент Тернопільського національного педагогічного університету Дмитро Підручний посів четверте місце.

Новину додано у понеділок, 2 серпня 2010 року, о 17:03, показати всі новини за понеділок, 2 серпня 2010 року
Категорія "події", показати всі новини категорії "події"
Географія: Тернопільщина, показати всі Новини Тернополя
Тема: "Влада, суспільство", показати всі новини по темі "Влада, суспільство"

Ще новини по темі: