ГоловнаНовини ► У Башкаленка визначали, хто запланував кращий бізнес
знайти

У Башкаленка визначали, хто запланував кращий бізнес

Перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко провів засідання конкурсної комісії з оцінки бізнес-планів, – інформує інтернет-видання «Волинська правда».

Зазначена комісія утворена розпорядженням голови облдержадміністрації від 19 липня 2010 року на виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про створення нових робочих місць для забезпечення зайнятості населення вуглевидобувних регіонів».

На розгляд комісії подано три проекти:

- cтворення нових робочих місць для зайнятості населення вуглевидобувних регіонів з наданням транспортно-лісозаготівельних послуг (с. Павлівка, Іваничівський район);

- впровадження у виробництво безвідходних технологій на базі створення виробничого комплексу та залучення нових працівників (Луцьк);

- організація виробництва гофропродукції в смт. Жовтневе (Нововолинськ).

На засіданні комісії заслухано керівників підприємств щодо пропонованих ними бізнес-планів. Визначено переможця цього конкурсу – ним стало підприємство ТзОВ «Волинь Ліс Сервіс» з бізнес-планом створення нових робочих місць для зайнятості населення вуглевидобувних регіонів з наданням транспортно-лісозаготівельних послуг, – повідомили у прес-службі ОДА.

Новину додано у вівторок, 3 серпня 2010 року, о 16:39, показати всі новини за вівторок, 3 серпня 2010 року
Категорія "події", показати всі новини категорії "події"
Географія: Волинь, показати всі Волинські новини
Тема: "Новини Луцька та Волині", показати всі новини по темі "Новини Луцька та Волині"

Ще новини по темі: