ГоловнаНовини ► Цимбалюк хоче збудувати на Тернопільщині школу майбутнього
знайти

Цимбалюк хоче збудувати на Тернопільщині школу майбутнього

Щороку влада сприятиме у добудові двох-трьох шкіл на Тернопільщині, де основні роботи виконано на 70-80%. На цьому наголосив голова обласної державної адміністрації Михайло Цимбалюк, перебуваючи 3 серпня з робочою поїздкою у Козівському районі, де відвідав Великоходачківську загальноосвітню школу I-III ступенів.

Як повідомили ZAXID.NET в прес-службі Тернопільської ОДА, М.Цимбалюк ознайомився з об’єктом незавершеного будівництва, де передбачалося облаштувати спортивний зал, їдальню, кабінет іноземної мови. Будівництво цього корпусу розпочали ще 1992 року. Однак, через брак коштів всі роботи було призупинено у 1995 році.

Два роки тому було поновлено проектно-кошторисну документацію. Для завершення будівельних та опоряджувальних робіт необхідно майже 7 мільйонів гривень.

Спілкуючись із педагогами, керівниками району, місцевої сільської ради, голова ОДА Михайло Цимбалюк наголосив на необхідності реконструкції і старого приміщення школи, збудованого ще у 1924 році, зміні ландшафту території, облаштуванні спортивних майданчиків. «Це має бути школа майбутнього, тут повинні бути створені всі умови для повноцінного навчання дітей», – наголосив керівник області.

Особливу увагу голова ОДА приділив і роботі з інвесторами. Для прикладу, повідомив учасників наради, що відоме у нашому регіоні господарство ПАП „Агропродсервіс” виділить значні кошти на добудову цієї школи. Завдання поставлено так: 1 вересня 2011 року оновлена школа буде готова прийняти місцевих школярів.

Відвідав Михайло Цимбалюк і Козівську загальноосвітню школу № 2 І-ІІІ ступенів, де оглянув розпочату реконструкцію басейну.

Пріоритетними назвав голова ОДА для керівництва району добудову двох названих навчальних закладів. „Ми допомагатимемо тим, хто працює”, - підсумував розмову керівник області.

Новину додано у вівторок, 3 серпня 2010 року, о 18:32, показати всі новини за вівторок, 3 серпня 2010 року
Категорія "політика", показати всі новини категорії "політика"
Географія: Тернопільщина, показати всі Новини Тернополя
Тема: "Влада, суспільство", показати всі новини по темі "Влада, суспільство"

Ще новини по темі: