ГоловнаНовини ► "Залізничнетеплоенерго" цьогоріч замінить 10 км теплових мереж
знайти

"Залізничнетеплоенерго" цьогоріч замінить 10 км теплових мереж

ЛМКП «Залізничнетеплоенерго» закінчує роботи з заміни тепломережі на попередньоізольовані трубопроводи на території школи «Євшан» та СШ №40, що на вул. Любінській, де часто траплялися прориви, та замість двох існуючих перетинів проїзду біля згаданих шкіл виконано один перехід із попередньоізольованих труб. За словами директора ЛКП «Залізничнетеплоенерго» Мирона Тереха, до кінця року підприємство планує замінити близько 10 км теплових мереж.

Також тривають роботи із реконструкції котелень. Заміну обладнання проводять у котельні на вул. С.Петлюри, 4а, - повідомили ZAXID.NET у прес-службі Львівської міської ради.

"У минулі роки на котельні на вул. С.Петлюри працювало два мережевих насоси, потужністю 250 кВт кожен, встановлені ще 1980 р. Ці насоси відпрацювали свій експлуатаційний термін та були енергоємними. У 2010 р. встановлено 2 насоси GRUNDFOS Т (75 кВт). Найближчим часом планується встановлення ще трьох таких насосів з шафою керування. Споживання електроенергії по вказаній котельні за червень 2010р. у порівнянні з відповідним місяцем попереднього року зменшилось на 7000 кВт/год", - додав Мирон Терех.

Нагадаємо, ЛМКП "Львівтеплоенерго" зараз проводить ремонтні роботи на котельнях, які були передані на баланс комунальному підприємству від Львівської залізниці. Також тривають роботи з заміни тепломереж. Зокрема, цього тижня розпочались роботи з заміни тепломережі у районі вулиць Драгана – пр. Червоної Калини.

Новину додано у середу, 4 серпня 2010 року, о 12:36, показати всі новини за середу, 4 серпня 2010 року
Категорія "події", показати всі новини категорії "події"
Географія: Львівщина, показати всі Львівські новини
Тема: "Влада, суспільство", показати всі новини по темі "Влада, суспільство"

Ще новини по темі: