ГоловнаНовини ► На Волині для незрячих організували подорож на човнах і байдарках
знайти

На Волині для незрячих організували подорож на човнах і байдарках

На Волині завершився реабілітаційний табір для незрячої молоді та дітей «Подолаємо бар’єри в собі», який був організований Волинським обласним осередком Всеукраїнської молодіжної громадської організації інвалідів із вадами зору «Генерація успішної дії» за підтримки Волинської обласної державної адміністрації в особі Бориса Клімчука та Шацької ОДА в особі Володимира Найди.

Подолавши всі труднощі, повністю виконавши програму, незряча молодь та молодь з глибокими порушеннями зору разом з волонтерами успішно завершила похідну естафету, - повідомили ZAXID.NET організатори табору.

У межах табору було передбачено проведення інтеграційного табору за участі незрячих та осіб з глибокими порушеннями зору. Групу табору складали 10 інвалідів із вадами зору і 10 волонтерів. Учасниками табору стали мешканці Волині, Києва, Харкова, Львова, Івано-франківська, закарпаття, наймолодшим учасникам - 11 років.

Поки тривав цей захід, учасники проходили дуже багато випробовувань, як наприклад, велика злива. Також незрячі здійснили похід на човнах і байдарках.

Новину додано у четверг, 5 серпня 2010 року, о 22:46, показати всі новини за четверг, 5 серпня 2010 року
Категорія "події", показати всі новини категорії "події"
Географія: Волинь, показати всі Волинські новини
Тема: "Влада, суспільство", показати всі новини по темі "Влада, суспільство"

Ще новини по темі: