ГоловнаНовини ► У місцевості «Збереже–Адамчуки» відбудуться Європейські Дні Добросусідства -2010
знайти

У місцевості «Збереже–Адамчуки» відбудуться Європейські Дні Добросусідства -2010

7-8 серпня 2010 року в місцевості «Збереже-Адамчуки» відбудуться Європейські Дні Добросусідства -2010. У рамках транскордонного заходу відбудуться зустрічі представників влади Республіки Польща та України, ярмарок, виставка, мистецькі, молодіжні та спортивні акції. Про це інтернет-видання «Волинська правда» повідомили в прес-службі облдержадміністрації Волині.

7 серпня, о 10 годині – урочисте відкриття Днів Добросусідства-2010 гімназія імені Івана Павла ІІ у Волі Ухрускій Республіки Польща; 11.00 год. – 15.00 год. – конференція «Транскордонна співпраця на територіях Влодавського повіту і Шацького району» – актова зала гімназії ім. Івана Павла ІІ у Волі Ухрускій та транскордонний турнір служб з футболу – спортивний комплекс Орлик 2010 у Волі Ухрускій Республіки Польща; 12.00 – 16.00 годині – спуск на байдарках Бугом з Волі Ухрускої до Збережа та змагання велосипедистів на дорозі Воля Ухруска - Збереже; 12.00 – 16.00 годині – краєзнавча екскурсія автомобілем (Воля Ухруска, Ухруск, Окунінка, Збереже); 16.00 годині – відкриття виставки пейзажів Міжнародного Пленеру Мистецтва «Кордони 92» в рамках проекту «Двохсотліття Влодавського повіту» презентація доробку 20 видання пленеру – сільська світлиця в Збережі Республіки Польща;

Пізніше заплановано Надбужанський ярмарок та кіно на відкритому повітрі показ регіональних фільмів – Збереже.

8 серпня, з 10.00 години буде розгорнуто Надбужанський ярмарок, під час якого заплановані виступи співаючих, музичних, фольклорних, танцювальних колективів; презентація творчих робіт виконаних учасниками Міжнародного Пленеру Мистецтва «Кордони 92» в рамках проекту «Двохсотліття Влодавського повіту», а також рекреаційно-спортивні змагання. 14.30 – 16.00 год. – пленарна дискусія на тему: «Перспективи суспільно-економічного розвитку Влодавського повіту і Шацького району в контексті запланованого кордонного переходу« Збереже-Адамчуки» – установа прикордонної служби в Збережі.

О 21 год. відбудеться урочисте закриття Днів Добросусідства 2010 – «Збереже – Адамчуки».

Головні заходи цьогорічних Європейських Днів Добросусідства-2010 відбуватимуться 21-22 серпня ц.р. на польсько-українському кордоні біля прикордонного знаку 835 на острові ріки Буг, що поряд з населеними пунктами Кречів (Іваничівський район, Волинська область, Україна) та Крилів (Люблінське воєводство, Республіка Польща).

Новину додано у п'ятницю, 6 серпня 2010 року, о 16:41, показати всі новини за п'ятницю, 6 серпня 2010 року
Категорія "події", показати всі новини категорії "події"
Географія: Волинь, показати всі Волинські новини
Тема: "Новини Луцька та Волині", показати всі новини по темі "Новини Луцька та Волині"

Ще новини по темі: