ГоловнаНовини ► У Львові на пр.Свободи замінять водопровід, прокладений 1900 року
знайти

У Львові на пр.Свободи замінять водопровід, прокладений 1900 року

У Львові на пр. Свободи, де зараз триває ремонт дороги та перекладання бруківки, буде замінено водопровід, який було прокладено ще 1900 року.

Про це у коментарі ZAXID.NET повідомив в. о. начальника управління капітального будівництва Львівської міської ради Ігор Фалюта.

Потрібне для цього рішення «Про надання функцій замовника управлінню капітального будівництва департаменту житлового господарства та інфраструктури і надання дозволу на проектування та реконструкцію об’єкта «Реконструкція водопроводу від площі Галицької до вулиці Памво Беринди», видатки на який 2010 року будуть проводитися за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова» сьогодні, 6 серпня, затвердив виконавчий комітет міськради.

Як розповів ZAXID.NET Ігор Фалюта, йдеться про водопровід, діаметром 600 мм.

«Він вже старий, прокладений тут 1900 року. Зараз від площі галицької до вул. Беринди ми проводимо ремонтні роботи, замощуємо бруківку. У разі, якщо станеться порив цього водопроводу, вся наша робота буде зіпсована. Сьогоднішнє рішення дозволяє розпочати проектні роботи. Проект не важкий, до двох тижнів ми його отримаємо, а тим часом будемо шукати виконавця робіт», – зазначив Фалюта.

За його словами, на згаданій ділянці дороги доведеться перекладати орієнтовно 600 м трубопроводу, що може коштувати міському бюджету близько 1,7 млн грн.

Як інформував ZAXID.NET , площу Галицьку у Львові ремонтуватимуть до 1 вересня.

Новину додано у п'ятницю, 6 серпня 2010 року, о 18:17, показати всі новини за п'ятницю, 6 серпня 2010 року
Категорія "події", показати всі новини категорії "події"
Географія: Львівщина, показати всі Львівські новини
Тема: "Влада, суспільство", показати всі новини по темі "Влада, суспільство"

Ще новини по темі: