ГоловнаНовини ► За ніч у Львові випало 75% місячної норми опадів
знайти

За ніч у Львові випало 75% місячної норми опадів

За ніч у Львові випало 75% місячної норми опадівВ ніч з 9 на 10 серпня Львовом пронеслася буря. Шквалистий вітер, подекуди град та сильні дощі. За повідомленнями Гідрометцентру, на 3.00 ночі по Львову опадів зафіксовано 57 мм, що становить 75 % місячної норми опадів.

Про це ZAXID.NET повідомили у Львівській міській раді.

Як повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій Львівської міської ради, вчора вночі внаслідок проходження грозового фронту над Львовом найбільших збитків зазнав Шевченківський район. Зокрема, у цьому районі було зафіксовано 20 см шар граду.

Також було затоплено ряд підвалів, залито дахи та нанесено мулу на дощоприймачі.

Окрім того, стався обрив електричної лінії на вул. Пасічній. А на вул. Кропивницького на тролейбусні лінії електропередач впало дерево.

По вул. Торф’яній, Вербовій та Любінській зафіксовано витік ріки Полтви.

Як повідомили у «Львівводоканал», протягом ночі було відімкнено 6 насосних станцій, проте вже на ранок їхню роботу вже було відновлено.

«Для Львова, на жаль, подібні стихії вже стали поганою традицією. Минулої суботи від блискавки згорів трамвай. А вчора від негоди було підтоплено підвали та дахи, перервано роботу комунального транспорту та освітлення.

Завдяки оперативному реагуванню вдалось уникнути більших збитків. Кожен керівник району працював цілу ніч, об’їжджаючи всі аварійні об’єкти. І вже на ранок нам вдалось вчасно запустити транспорт і прибрати вулиці», – зауважив міський голова Львова Андрій Садовий.

Новину додано у вівторок, 10 серпня 2010 року, о 10:59, показати всі новини за вівторок, 10 серпня 2010 року
Категорія "події", показати всі новини категорії "події"
Географія: Львівщина, показати всі Львівські новини
Тема: "Надзвичайні ситуації", показати всі новини по темі "Надзвичайні ситуації"

Ще новини по темі: