ГоловнаНовини ► У Тернополі знову дозволили встановлювати індивідуальне опалення
знайти

У Тернополі знову дозволили встановлювати індивідуальне опалення

10 серпня на черговій сесії Тернопільської міської ради з ініціативи депутата Ігоря Дулеби було прийнято рішення про відновлення дозволів на встановлення індивідуального опалення. Рішення зініційоване спільно з комісією з питань житлово-комунального господарства. Міська рада затвердила порядок від’єднання від мереж централізованого опалення та гарячого водопостачання в житловому фонді та нежитлових приміщень.

Про це ZAXID.NET повідомила прес-служба Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об’єднання "Свобода".

"Нещодавно Тернопільська міська організація ВО "Свобода" пікетувала обласну державну адміністрацію. Резолюцією пікету стало звернення до влади з вимогою відновити дозволи на встановлення індивідуального опалення. Сьогодні ініціативи "свободівців" підтримав депутатський корпус міської ради.

ВО "Свобода" завжди відстоює і буде відстоювати інтереси громади. Підняття цін на газ – це зухвале пограбування українців. А згодом і зростуть ціни на комунальні послуги. Дозвіл на встановлення індивідуального опалення дозволить пом’якшити скрутну ситуацію для тернополян", - зазначив депутат Тернопільської міської ради від ВО "Свобода", ініціатор проекту рішення Ігор Дуліба.

Новину додано у вівторок, 10 серпня 2010 року, о 20:12, показати всі новини за вівторок, 10 серпня 2010 року
Категорія "політика", показати всі новини категорії "політика"
Географія: Тернопільщина, показати всі Новини Тернополя
Тема: "Влада, суспільство", показати всі новини по темі "Влада, суспільство"

Ще новини по темі: