ГоловнаНовини ► Інститут національної пам'яті перетворюють в Інститут національної амнезії, - нардеп
знайти

Інститут національної пам'яті перетворюють в Інститут національної амнезії, - нардеп

Влада на чолі з Януковичем перетворює Інститут національної пам’яті в Інститут національної амнезії. Про це заявив Ярослав Кендзьор, коментуючи заяву голови Інституту національної пам'яті Валерія Солдатенка про те, що нагородження Романа Шухевича та Степана Бандери званням Героя України було "великою помилкою".

Про це ZAXID.NET повідомили у прес-службі партії "За Україну".

"Прийшовши до влади з гаслами об’єднання країни, Янукович і його табачники щодня сіють зерна розколу українського суспільства", - переконаний народний депутат.

"Витіснення української мови із освіти, судочинства, наступ на український дубляж фільмів, заперечення Голодомору як геноциду українського народу, засвідчує - влада намагається створити в країні внутрішню напругу задля того, щоб відволікти увагу від провальної економічної політики", - наголосив Ярослав Кендзьор.

Як відомо, новий голова Українського інституту національної пам’яті Валерій Солдатенко критично оцінює роботу Інституту в попередні роки, зокрема, присвоєння звання Героя України Роману Шухевичу та Степану Бандері. Він також переконаний, що Голодомор не був геноцидом українців.

Новину додано у середу, 11 серпня 2010 року, о 15:08, показати всі новини за середу, 11 серпня 2010 року
Категорія "політика", показати всі новини категорії "політика"
Географія: Україна, показати всі Новини України
Тема: "Політика", показати всі новини по темі "Політика"

Ще новини по темі: