ГоловнаНовини ► На Прикарпатті сільрада незаконно передала у власність 12 га землі
знайти

На Прикарпатті сільрада незаконно передала у власність 12 га землі

Прокуратура Івано-Франківської області за матеріалами підрозділу Державної служби боротьби з економічною злочинністю порушила кримінальну справу за фактом безпідставного відведення земельної ділянки площею майже 12 гектарів і безоплатної передачі землі у власність сімом громадянам.

Про це кореспондент ZAXID.NET повідомили в СГЗ УМВС України у Івано-Франківській області.

За їхньої інформацією, правоохоронці встановили, що у 2006 році службові особи сільської ради у Богородчанському районі Івано-Франківщини, зловживаючи своїм службовим становищем, підписали та скріпили печаткою сільради неіснуюче рішення сесії. У такий спосіб фіктивний папір набув статусу офіційного документа, відповідно до якого семеро громадян стали власниками земельних ділянок без офіційного рішення сесії сільської ради.

За фактами зловживання службовим становищем і службового підроблення, що спричинили тяжкі наслідки, порушено кримінальну справу.

Відповідно до звіту про експертну грошову оцінку земельних ділянок на території даного села правоохоронці встановили, що внаслідок злочинних дій службових осіб сільської ради громадським інтересам завдано збитків на суму 1 мільйон 183 тисячі гривень.

Новину додано у середу, 11 серпня 2010 року, о 15:49, показати всі новини за середу, 11 серпня 2010 року
Категорія "події", показати всі новини категорії "події"
Географія: Івано-Франківщина, показати всі Новини Івано-Франківська
Тема: "Кримінал", показати всі новини по темі "Кримінал"

Ще новини по темі: