ГоловнаНовини ► На Буковині підтопило 7 житлових будинків
знайти

На Буковині підтопило 7 житлових будинків

Вчора, 11 серпня, о 17:30 після раптового зливового дощу в річці Путилка рівень води піднявся на 320 см. Відтак, в селищі Путила в селах Киселиці, Сергії, Плоска та частково Дихтинець було підтоплено 7 житлових будинків, 54 присадибні ділянки, 36 підвалів.

Як повідомили ZAXID.NET у прес-службі Чернівецької ОДА, станом на 23:30, вода з житлових будинків та присадибних ділянок спала. Потоком води було змито 7 пішохідних кладок, підмито опору моста в селищі Путила, розмито ділянку дороги територіального значення сполученням "Чернівці – Путила" довжиною 18 м та нанесено порубочних решток, сміття. Частково підмиті гравійні дороги місцевого значення в селах Паркулина, Рижа, Хробусна, Сторонецький потік.

Для очищення автодоріг, заторів на мостах, водовідвідних трубах від Путильського РВ ГУ МНС залучено 2 одиниці техніки, 14 чоловік особового складу, від Путильського райавтодору – 5 одиниць техніки, 23 чоловіка, від ДП "Путильський лісгосп" – 3 одиниці техніки, 3 чоловіка, від Карпатського ДСЛ АПК – 2 одиниці техніки, 2 чоловік.

Для координації дій на місці події перебуває мобільна оперативна група Головного управління МНС в Чернівецькій області на чолі з заступником начальника Головного управління з питань оперативного реагування на надзвичайні ситуації та застосування сил полковником служби цивільного захисту. Об’єкти життєзабезпечення працюють в звичайному режимі.

Новину додано у четверг, 12 серпня 2010 року, о 14:58, показати всі новини за четверг, 12 серпня 2010 року
Категорія "події", показати всі новини категорії "події"
Географія: Чернівеччина, показати всі Новини Чернівців
Тема: "Надзвичайні ситуації", показати всі новини по темі "Надзвичайні ситуації"

Ще новини по темі: