ГоловнаНовини ► На Прикарпатті 119 тис. грн витратять на гранти громадських ініціатив
знайти

На Прикарпатті 119 тис. грн витратять на гранти громадських ініціатив

Асоціація економічного розвитку Івано-Франківщини спільно з Головним управлінням з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій облдержадміністрації оголосили конкурс на отримання мікрогрантів в межах проекту «Сприяння громадським ініціативам у вирішенні конкретних проблем громад Івано-Франківської області шляхом надання мікрогрантів».

Участь у конкурсі можуть брати неприбуткові громадські організації чи ініціативні групи громадян, які прагнуть покращити існуючі в громадах проблеми спільно з органами державної влади та місцевого самоврядування.

«Проект, який ми сьогодні представляємо, націлений на те, щоб насамперед покращити життя мешканців сіл та селищ Прикарпаття. Ми хочемо підштовхнути мешканців сіл до написання проектів та показати їм, що можна вигравати гранти. Адже кожна копійка в населених пунктах Прикарпаття піде на користь громаді», - повідомив начальник Головного управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв»язків та інвестицій облдержадміністрації Віталій Семків. За його словами, організатори конкурсу обіцяють для учасників одноденні семінари та навчання для написання проектів.

Як зауважила заступник голови ради Асоціації економічного розвитку Івано-Франківщини Марія Ковалів, організатори конкурсу очікують від учасників написання проектів з питань благоустрою своїх територій, прибирання річок та околиць, облаштування майданчиків та вирішення житлово-комунальних проблем громад.

Наразі вже створена конкурсна комісія та процедура проведення конкурсу. Його фонд становить 119 тис. грн. Максимальний розмір мікрогранту сягає 1,5 тис. грн. Переможці конкурсу отримають 80% від вартості проекту, решту 20% повинні забезпечити самотужки. Проекти переможців планують реалізувати протягом 2-4 місяців.

Новину додано у четверг, 12 серпня 2010 року, о 20:18, показати всі новини за четверг, 12 серпня 2010 року
Категорія "економіка", показати всі новини категорії "економіка"
Географія: Івано-Франківщина, показати всі Новини Івано-Франківська
Тема: "Економіка", показати всі новини по темі "Економіка"

Ще новини по темі:

  • Цены на железную руду в 2014 году

    Цены на железную руду в 2014 году (05.03.2014 14:21)

    Vale не прогнозирует снижение стоимости железной руды
  • Вперше на Волині село розвиватимуть відповідно до стратегічного плану (19.09.2012 8:25)

    21 вересня 2012 року о 15:00 у будинку культури с. Козин Рожищенського району відбудеться круглий стіл на тему «Від спільних дій до успіху громад». Головна мета круглого столу – показати сільським громадам їхній потенціал, а також можливості для соціально-економічного розвитку села.
  • Янукович почне вирішувати проблеми українського села?

    Янукович почне вирішувати проблеми українського села? (18.09.2012 16:00)

    Як відомо, в українських селян та і взагалі в українського села – чимало проблем. Вирішити їх напередодні виборів вирішили у президентській команді. Серед найбільш популярних – це відтік сільських жителів, які не бачать перспективи, проживаючи у рідних населених пунктах, а поєднують своє благополуччя та майбутнє життя лише з урбанізованим містом.
  • Австралія хоче інвестувати у розбудову інфраструктури Львівщини (12.08.2010 20:37)

    Голова Львівської ОДА Василь Горбаль зустрівся із Надзвичайним та Повноважним Послом Австралії в Австрійській Республіці та Україні (за сумісництвом) Майклом Поттсом.
  • На Львівщині зібрано близько 80% зернових (12.08.2010 20:22)

    На Львівщині зібрано 78,8% зернових і понад 75% ранніх зернових. Про це 12 серпня під час прес-конференції повідомив заступник голови львівської облдержадміністрації Ярослав Панюра.