ГоловнаНовини ► Державний Гімн на урочистостях в облмуздрамтеатрі Луцька 23 серпня виконають акапелло
знайти

Державний Гімн на урочистостях в облмуздрамтеатрі Луцька 23 серпня виконають акапелло

21 серпня в Луцьку, із нагоди 19-ої річниці Незалежності відбудеться зустріч голови ОДА Бориса Клімчука із громадськістю області. Планується також провести урочисті збори в облмуздрамтеатрі ім.Т.Шевченка. Про це повідомляє інтернет-видання «Волинська правда».

23 серпня о 9-ій годині на Київському майдані відбудеться церемонія підняття Державного прапору. Як зауважив заступник голови ОДА Олександр Курилюк, о цій же годині подібна акція відбудеться і в Києві. До церемонії планується залучити вихованців Волинського обласного ліцею із посиленою військово-фізичною підготовкою.

Урочистості в облмуздрамтеатрі ім.Т.Шевченка відбудуться о 14:00 21 серпня. Як повідомив заступник начальника головного управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю ОДА Богдан Каліш, до участі в них запрошено і «ровесників» Незалежності – тобто тих, хто народився в 1991 році.

«Я думаю, що Гімн на початку торжеств варто виконати акапелло і хором», – зауважив голова ОДА Борис Клімчук. Ця пропозиція відразу ж була схвалена.

Новину додано у п'ятницю, 13 серпня 2010 року, о 16:11, показати всі новини за п'ятницю, 13 серпня 2010 року
Категорія "події", показати всі новини категорії "події"
Географія: Волинь, показати всі Волинські новини
Тема: "Новини Луцька та Волині", показати всі новини по темі "Новини Луцька та Волині"

Ще новини по темі: