ГоловнаНовини ► Тема "Влада, суспільство"
знайти

Влада, суспільство

Янукович хоче в Україні суди за європейським стандартом

Україна
12.08.2010 15:34
Президент України Віктор Янукович звернувся з листом до голови Верховної Ради Володимира Литвина, в якому, зазначив, що проведення в державі судової реформи «передбачає формування суддівського корпусу професійними суддями, які б забезпечували здійснення судочинства відповідно до європейських стандартів».

Рівненська облрада вимагає не підвищувати ціни на газ

Рівненська область
12.08.2010 13:34
12 серпня на сесії Рівненської обласної ради депутати прийняли звернення до Президента України, Кабінету міністрів України, Національної комісії регулювання електроенергетики України з приводу підвищення ціни на газ. Представники територіальної громади Рівненщини переконані, що «підвищення цін на такий вид життєво-важливого енергетичного ресурсу, як природний газ, потягне за собою підвищення тарифів на інші житлово-комунальні послуги, харчі та товари першої необхідності». У зверненні депутати підкреслюють, що економічних передумов для підвищення цін на газ та електроенергію в Україні на існує, адже в нашій державі «видобувається достатній об’єм власного природного газу».

Львів не підніматиме тарифи на комунальні послуги, - мер

Львівська область
12.08.2010 13:20
На сьогодні у Львові не підніматимуть тарифів на комунальні послуги, – заявив 12 серпня під час брифінгу міський голова Львова Андрій Садовий.

У Рівненській облраді надалі буде 80 депутатів

Рівненська область
12.08.2010 12:43
Тридцять шоста сесія Рівненської обласної ради п’ятого скликання визначила, що і в наступному, шостому скликанні, у найвищому представницькому органі Рівненщини працюватиме незмінна кількість народних обранців – 80.

У Львові ремонт Кульпарківської завершать до 26 серпня

Львівська область
12.08.2010 12:04
Ремонтні роботи на вул. Кульпарківській – на стадії завершення. Бригади компанії «Балтом-Україна» працюють на останній ділянці дороги - кладуть бруківку на відрізку вул. Кульпарківської від вул. Городоцької до роздоріжжя з вул. Любінською. Роботи заплановано виконати до 26 серпня цього року.

Цьогоріч у Львові реконструюють Левандівський парк

Львівська область
12.08.2010 11:34
Цього року у Львові заплановано провести роботи з реконструкції Левандівського парку.

Українську міліцію чекають реформи, - міністр МВС

Рівненська область
12.08.2010 10:26
Українську міліцію чекають реформи. До кінця поточного місяця міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов планує подати пропозиції Президенту України щодо реформування органів внутрішніх справ. Про це він повідомив 11 серпня під час робочого візиту на Рівненщину.

Понад 555 тисяч сімей пенсіонерів на Львівщині зможуть отримати субсидії

Львівська область
12.08.2010 8:18
Головне управління Пенсійного фонду у Львівській області отримало від Міністерства праці і соціальної політики 555 тис. 600 комплектів документів для оформлення субсидій сім’ям пенсіонерів Львівщини. Зараз пакети документів готують до передачі через «Укрпошту» отримувачам.

Діти із постраждалих районів Буковини відпочинуть у київських санаторіях

Чернівецька область
11.08.2010 23:03
100 дітей з Чернівецької області, які постраждали від стихійного лиха наприкінці червня, відпочиватимуть у дитячих санаторіях Київського міського дитячого санаторно-курортного медичного об’єднання Головного управління охорони здоров’я Київської міської державної адміністрації.

На Волині за засмічення земель оштрафували голів сільрад

Волинська область
11.08.2010 22:28
У Волинській області за засмічення земельних ділянок на території Копачівської сільської ради Рожищенського району та Великокурінської сільської ради Любешівського району притягнуто до адміністративної відповідальності двох сільських голів.