ГоловнаНовини ► Тема "Новини Луцька та Волині"
знайти

Новини Луцька та Волині

На Волині комсомольця, що стріляв «по Бандері і Шухевичу», притягнуть до відповідальності

Волинська область
19.09.2011 14:18
Одного з членів комсомолу чекає адміністративна відповідальність, – інформує інтернет-видання «Волинська правда».

На Волині 6-річну дівчинку, 3-річного хлопчика та бабусю на узбіччі збила автівка

Волинська область
19.09.2011 13:17
Цими вихідними на волинських дорогах було вкрай небезпечно. Зокрема, правоохоронці області оприлюднили дані про 6 аварій. Про це інтернет-видання «Волинська правда» повідомили у ВЗГ УМВС Волині.

На поклик «Дзвонів» Володимира Рожка та «Слова» Степана Ярмуся

Волинська область
19.09.2011 13:02
У Луцьку відбудеться знакова подія, що має всеукраїнський резонанс. Тут презентуватимуть книги душпастиря з Вінніпегу Степана Ярмуся «Моє турботливе слово…» (українською й англійською мовами) та почесного професора ВНУ імені Лесі Українки Володимира Рожка «Дзвони Божих храмів історичної Волині Х – ХХ ст.». Інформує інтернет-видання «Волинська правда».

На Волині хлопчик, вдершись до чужої хати через вікно, поцупив 4000 гривень

Волинська область
19.09.2011 12:31
11-річний волинянин викрав 4000 гривень. Про це інтернет-видання «Волинська правда» повідомили у ВЗГ УМВС Волині.

Клімчук назвав чиновників, які бездарно працюють

Волинська область
19.09.2011 11:46
До цього списку потрапили начальник управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції ОДА Андрій Ломага, начальник управління культури і туризму ОДА Володимир Лисюк та Василь Ворон, заступник начальника управління культури та туризму Волинської ОДА. Про це йшлося під час щопонеділкової оперативної наради у стінах «білого дому», – інформує інтернет-видання «Волинська правда».

Янукович приїде на Волинь вже у жовтні?

Волинська область
19.09.2011 11:46
Гаранта Конституції чекають у Волинській області у зв’язку з офіційним відкриттям пункту пропуску «Ягодин», – інформує інтернет-видання «Волинська правда».

Клімчук невдоволений «начинням» театру

Волинська область
19.09.2011 11:46
Голова Волинської ОДА Борис Клімчук висловив своє незадоволення деякими моментами в оснащенні Волинського обласного академічного музично-драматичного театру імені Т.Г.Шевченка. Про це йшлося сьогодні під час щопонеділкової оперативної наради у стінах Волинської ОДА під керівництвом губернатора, – інформує інтернет-видання «Волинська правда».

Клімчук поки мовчить про історію із землею

Волинська область
19.09.2011 11:16
Голова Волинської ОДА Борис Клімчук зауважив, що поки що він не буде коментувати історію із землею. Про це йшлося під час щопонеділкової оперативної наради у стінах «білого дому», – інформує інтернет-видання «Волинська правда».

Голова Волиньради вважає, що сесія проходить демократично

Волинська область
19.09.2011 11:01
Голова Волинської обласної ради Володимир Войтович зауважує, що опозиція прагне обговорювати питання, які далекі від Волині. Про це йшлося сьогодні під час щопонеділкової оперативної наради під головуванням волинського губернатора Бориса Клімчука, – інформує інтернет-видання «Волинська правда».

На Волині обікрали малятко у візочку

Волинська область
19.09.2011 11:01
Волинянин поцупив з дитячого візочка гроші і телефон. Про це інтернет-видання «Волинська правда» повідомили у ВЗГ УМВС Волині.